1️⃣ Dit traject is ideaal voor coaches, experten en freelancers die hun kennis inzetten voor ondernemers of bedrijven. Daarmee bedoel ik copywriters, marketeers, business coaches, web developers, grafisch designers, seo experten…

Wat als je al niet aan dit eerste criterium voldoet? Dan raad ik je aan om een gesprek in te plannen. Want ik heb ook al samengewerkt met experten die zich op particulieren richten. Belangrijk dan dat we naar jouw individuele situatie kijken.

Voor wie is dit traject nog?

2️⃣ Voor experten en coaches die persoonlijk contact met hun klanten belangrijk vinden. Je werkt graag 1-op-1 of met kleine groepjes omdat je voelt dat je daar het grootste verschil kan maken.

Richt jij je enkel op de massa en bied je uitsluitend online cursussen aan? Dan is mijn vraag vooral: ben jij bereid om uit je comfortzone te komen en in gesprek te gaan met je potentiële klant? Te luisteren naar wat zij zoeken? Of ben je op zoek naar een quick fix? Wil je zo snel mogelijk geld verdienen waarbij het contact met mensen je niet interesseert? In dat geval ben ik niet de juiste persoon om jou verder te helpen.

3️⃣ Verder is het belangrijk dat jij bereid bent om jezelf zichtbaar te maken. Om je podium te pakken en jouw visie te delen. Om gul te durven zijn met je kennis, durven uitreiken naar de potentiële klanten die jou nodig hebben.
Die zonder jou niet de gewenste resultaten gaan bereiken die ze voor ogen hebben. Net omdat jij degene bent waar het mee klikt, en jij dus ook degene bent die hen zover gaat krijgen om het nodige te doen. Dat jij een manier van werken hebt die aansluit bij wat zij zoeken.

Het is uiteraard geen probleem als je dit nu nog niet aan het doen bent of als je het gevoel hebt dat je nog niet het bereik of het juiste bereik hebt om dit te verwezenlijken. Daar ben ik er voor jou en help ik met alle plezier bij. Het enige wat er wel al moet zijn, is de bereidheid om jezelf te laten zien. Om actief die expertstatus op te nemen.

4️⃣ Idealiter is er ook minstens één aanbod voor 80% af. Zodat we daarmee aan de slag kunnen gaan en een sales strategie kunnen uitwerken om dat aanbod te boosten.

Staat er nog niets in uw aanbod op punt, maar wil je toch graag meedoen? Stuur mij dan een berichtje. Er zijn al eerder deelnemers volledig van koers veranderd tijdens dit traject. Net omdat we zo diep graven in wat jij nu écht wil doen en af en toe blijkt dat dan iets totaal anders te zijn. Voor hen was het ook een geslaagd traject, maar daar hangen wel wat voorwaarden aan vast. Contacteer mij dus moest dat voor jou het geval zijn.

5️⃣ Dit traject is ideaal voor solopreneurs die op lange termijn hun marketing meer willen uitbesteden. Om dat te kunnen doen, is het belangrijk dat je zelf een heel goed beeld hebt van wat je kan delen om je expertise duidelijk te maken. Dat je weet wat je klanten moeten horen om klaargestoomd te worden voor een samenwerking.

En wat dan juist ‘goede, strategische, sales content maakt. Zodat je al deze input kan gebruiken om een goede briefing op te stellen voor een copywriter of social media manager of wat dan ook.

Je marketing uitbesteden als je zelf nog het gevoel hebt dat je maar wat aan het doen bent, is geen goed idee. Uit die samenwerking gaat goede content komen, maar het gaat jou niet onderscheiden. Want hoe kan iemand anders exceptionele content over jou schrijven, als je zelf geen idee hebt waar je goud zit? Waar je klanten van wakker liggen? Welke mindset transformaties potentiële klanten moeten maken voor ze klaar zijn voor een samenwerking?

6️⃣ Verder gaf één van mijn klanten dit nog aan:

“Je staat heel kort bij het soort bedrijf dat wij ook hebben. Waardoor je het gevoel hebt dat je wel weet hoe het is om veel alleen te doen met af en toe hulp en daardoor de situatie kent. Wat anders is als iemand met een team. Dan is het gemakkelijk om te zeggen ‘je moet dat en dat en dat doen’. En bij u had ik het gevoel ‘die verstaat hoe het gaat’. “ – Katrien Sterckx

En dat is in een notendop voor wie ik dit traject heb gemaakt. Heb je daar nog vragen over? Aarzel dan niet om mij een berichtje te sturen. In de volgende audio vertel ik meer over mijn manier van coachen. Tot dan!

share: