Online BusinessTraject

Voor de creatieve beroepers die hun online business willen optimaliseren. Doel: een digitale marketing strategie met méér online verkopen binnen de 3 maanden.
intake boeken
Een online business runnen kan heel overweldigend zijn. Je moet zichtbaar zijn op social media, een goede website hebben, goed weten hoe jij je passie over kan brengen, e-mails en advertenties inzetten ... en uiteraard ook: verkopen. En dat alles in lijn met wie je bent en waar je voor staat. Hoe begin je daaraan? 😅Dat is waar ik je met alle plezier stap voor stap in begeleid. Want met twee zet je sneller stappen dan alleen.

Herken jij dit?

• Alles wat je online 'moet' doen om succesvol te zijn, overweldigt jou. Emailmarketing, advertenties, funnels, freebies... Het stimuleert je niet, maar blokkeert je net.• Je wéét dat jij je klanten kan verder helpen, maar slaagt er niet in om dit duidelijk over te brengen op je social media en website. Je doet het op het eerste zicht goed op social media, maar dit vertaalt zich nog niet voldoende in klanten.• Je hebt het gevoel dat je om klanten moet leuren. Ze komen alleen wanneer jij er expliciet naar vraagt.• Bij het idee van jezelf te moeten verkopen, doe jij het in je broek. Je wil geen verkoper zijn, maar je wil wél leren hoe je het op jouw manier kan doen.• Je hebt het gevoel dat je maar wat doet online. Er zit geen strategie achter je digitale communicatie en je hebt geen houvast. Help!

Dat gaan wein dit trajectomschakelen naar

• Een duidelijke online marketing strategie die bij jou past, waarmee jij je onderscheidt van je concurrenten én die aan het einde van het traject ook volledig geïmplementeerd is. Denk maar aan lopende advertenties, email funnels, een duidelijke social media strategie én planning...• Een consistente stroom aan nieuwe potentiële klanten zonder harder te moeten werken, maar slimmer.Zelfvertrouwen om jezelf, je expertise en je aanbod te delen. Je hebt alle skills om een fantastisch lanceringsplan uit te schrijven, uit te voeren én bij te sturen.Meer omzet vanuit je digitale kanalen met een passieve inkomstenstroom.
intake gesprek

We gaan voor een ijzersterke online marketing strategie die bij jou past én je een consistente stroom aan klanten oplevert.

Ik heb zelf jaren geleden een burn-out gehad en weet als geen ander hoe belangrijk het is om je eigen grenzen te bewaken. Maar dat wil niet zeggen dat ik hierdoor minder omzet draai dan iemand die de klok rond werkt. Integendeel. In dit traject draait het niet om harder werken, maar slimmer werken. We starten met de basis: jouw communicatiestrategie, missie en doelgroep. Om van daaruit je aanbod onder de loep te nemen en je online marketing strategie op maat te schrijven. Einddoel: een uitgebreid lanceringsplan voor jouw online dienst schrijven, uitvoeren en evalueren. Inclusief lopende advertenties en email funnel(s).
Klinkt vermoeiend? Dat gaat het ook zijn. Het is een intensief 3 maanden traject waarbij ik jouw volle inzet verwacht. We gaan samen aan de slag. Je krijgt stap voor stap toegang tot online modules mét huiswerk dat je aan mij gaat moeten voorleggen. Zo ga je er direct mee aan de slag en resultaten zien.
intake gesprek

Inhoud traject

In onze eerste sessie schrijven we jouw communicatiestrategie, missie en ideale klant. Dit vormt de basis voor al je (digitale) kanalen. Daarna krijg je wekelijks toegang tot een online module met praktische opdrachten. Elke module bevat verschillende videolessen van 15 tot 30 minuten met praktische opdrachten.

Wat je in deze online modules gaat leren

• Strategisch (product) aanbod• Profileren als expert• Emailmarketing• Content plannen• Customer Journey optimaliseren• Adverteren (Facebook & Instagram)• Websitepagina schrijven• Analytics bijhouden• Leads verzamelen d.m.v. freebie• Succesvol lanceren• ...
intake gesprek
Om de 2 weken hebben we een 1-op-1 afstemmingsmoment om je opdrachten en vragen te overlopen. Met als eindresultaat jouw geïmplementeerde online marketing strategie én een uitgeschreven lanceringsplan voor je (online) dienst. Tijdens onze laatste sessies voeren we jouw lanceringsplan uit. Ik sta ter beschikking om jou feedback te geven en te begeleiden in elke stap van je lancering. Zo brengen we dit samen tot een succesvol einde. Wat zeg ik: begin! Want na dit traject heb jij alle tools om zelf aan de slag te gaan. De investering voor dit 3 maanden traject bedraagt 2.500 euro (excl. btw) of 6 x € 450 (excl. btw).

Voor wie isdit traject?

intake gesprek
• Voor creatieve beroepers als copywriters, webdevelopers, coaches, grafische designers, ondernemers met een online cursus ... die helemaal klaar zijn met aanmodderen, maar nu ook écht voor een winstgevende online business willen gaan.• Je wil consistent je droomklanten aantrekken door slimmer te ondernemen ipv harder te werken.Zelf aan de slag gaan met emailmarketing, advertenties en funnels schrikt je niet af. Mits mijn persoonlijke begeleiding. ;)• Je bent klaar voor een intensief 1-op-1 traject met persoonlijke begeleiding, maar dat enkel kan slagen als jij er voor de volle 100% met mij voor wil gaan.• Je bent er klaar voor om jouw droomklanten wakker te gaan schudden. Ervoor te zorgen dat ze niet om je heen kunnen en verdekke geweten gaan hebben dat JIJ de expert bent die ze zoeken.

Online business trajectEen online business in 3 maanden

• 2x live 1-op-1 sessie van 3 uur waarin we jouw communicatiestrategie en lanceringsplan opstellen• 5x 1-op-1 video calls waar we jouw opdrachten en vragen overlopen zodat jij tijdens het traject stappen zet
Levenslang toegang tot online leeromgeving• Je kan bij mij gedurende heel het traject terecht met je vragen zodat we kunnen bijsturen waar nodig. Er is geen one size fits all. Het is net belangrijk dat we naar jouw noden en dromen luisteren om tot een strategie te komen die volledig bij jou past.
Jouw investering: 1 x € 2.500 (excl. btw) of 6 x € 450 (excl. btw) Voor mij is het ook belangrijk dat we een match zijn. Daarom is dit traject enkel te boeken nadat we elkaar een keertje gesproken hebben.
betaalpagina
Als social media en digitale marketing coach heb ik er mijn missie van gemaakt om ondernemers de tools te geven om hun passie duidelijk online te communiceren.Want het zijn helaas niet de meest getalenteerde ondernemers die de meeste klanten binnenhalen. Wél de ondernemers die sterk zijn in het online delen van hun passie.Na bijna 5 jaar te hebben gewerkt als Social Media Expert en Campagnemanager bij Telenet vond ik het tijd om mijn kennis met anderen te delen. Ik startte in bijberoep in januari 2020.Al heel snel had ik door dat dit het was wat ik wilde doen. Ondernemers met mijn kennis grote stappen laten zetten en een directe impact in hun verkopen zien.In september 2020 besloot ik dan ook volledig zelfstandige te worden. En daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad. De voldoening en vrijheid dat dit mij geeft, is immens. Hier word ik gelukkig van.

Veelgestelde vragen

Helaas is dit traject dan niets voor jou. In deze 1-op-1 samenwerking richt ik mij enkel op creatieve beroepers als copywriters, web developers, designers, coaches... omdat ik mij het best met hen kan identificeren en dus ook écht verder kan helpen.
Helaas is dit traject dan niets voor jou. In deze 1-op-1 samenwerking richt ik mij enkel op creatieve beroepers als copywriters, web developers, designers, coaches... omdat ik mij het best met hen kan identificeren en dus ook écht verder kan helpen.
Helaas is dit traject dan niets voor jou. In deze 1-op-1 samenwerking richt ik mij enkel op creatieve beroepers als copywriters, web developers, designers, coaches... omdat ik mij het best met hen kan identificeren en dus ook écht verder kan helpen.
Helaas is dit traject dan niets voor jou. In deze 1-op-1 samenwerking richt ik mij enkel op creatieve beroepers als copywriters, web developers, designers, coaches... omdat ik mij het best met hen kan identificeren en dus ook écht verder kan helpen.