Welkom in hetDeepDive traject

Het 6-maanden programma waarin jij je eigen sales strategie opstelt. Zodat jij vol zelfvertrouwen en mét energie al je trajecten verkoopt en consistent vult. Zonder je ongemakkelijk, pushy of leeggezogen te voelen.
Ja, dit heb ik nodig!
Belangrijke vraag voor coaches en experten die ondanks hun zotte skills nog steeds het gevoel hebben dat ze constant moeten trekken en sleuren om hun trajecten gevuld te krijgen. Als er een manier zou zijn om dankzij lanceringen je trajecten van +1.000 euro uit te verkopen ZONDER dat je•  het gevoel hebt elke maand jezelf te moeten verkopen•  constant zichtbaar moet zijn(via social media posts, e-mails, podcasts...)•  achterbakse verkooptrucjes uit je mouw moet schuddenwaar je zelf onpasselijk van wordt Zou je dan ein-de-lijk genoeg zelfvertrouwen hebben om uit je ei te breken en voluit de prijs te vragen die je waard bent? En eindelijk de impact te maken die jij teweeg kan brengen? 🤩🤩🤩

Na het DeepDive traject

Zijn alle plekjes in jouw trajecten in no time uitverkocht. Zodat jij met een beperkt aantal lanceringen jouw jaaromzet binnenhaalt. • Sta jij sterk in je schoenen tijdens je lancering. Trage sales of een tijdelijke energiedip doen je niets. Jij bent voorbereid en hebt een plan waar je op terug kan vallen. • Voel jij je niet langer ongemakkelijk of pushy bij het verkopen van je aanbod. Je hebt een wachtrij aan klanten en je weet dat jij hen verder kan helpen. • Heb jij een sales strategie ontwikkeld die je niet alleen voor je high-end trajecten, maar ook voor online cursussen kan toepassen. • Ga je steeds moeitelozer verkopen doordat je weet hoe jij jezelf in de spotlights kan zetten op een manier dat goed voelt. Met een enorm gevoel van voldoening en trots voor wat je doet als gevolg.

En dat is nog maar het begin...

In dit traject leer ik jou alles waarmee ik klanten de afgelopen jaren heb geholpen om trajecten van 2.500, 6.000 tot 10.000 euro moeiteloos te verkopen. En dat stuk voor stuk aan ideale klanten waar jij energie van krijgt. 💥

De deuren zijn momenteel helaas gesloten, maaaaar.....

Jij kan je wél al op de wachtlijst zetten voor de volgende rond die start in september 2022. 🥳

 

Waarom zou je dat doen?

👉 Er is slechts plaats voor 30 deelnemers zodat ik een persoonlijke begeleiding kan garanderen.

👉 De wachtlijst krijgt als eerste toegang in juni 2022.

👉 Vorige ronde waren alle plekjes op één week uitverkocht.

   Wil jij als eerste op de hoogte zijn? Zet u dan op de wachtlijst.👇👇👇

Ik zet mij op de wachtlijst 🤩

Wachtlijst DeepDive traject

  Ik respecteer je privacy. Je gegevens worden met niemand gedeeld en je kan op elk moment uitschrijven.

  Wat klanten zeggen

  Als lanceringscoach heb ik er mijn missie van gemaakt om jou te helpen om jouw expertise in de spotlights te zetten en een succes te maken van jouw lancering.En ik ben enorm fier om het allereerste traject te creëren waarin jij van A tot Z begeleid wordt in jouw lancering door 4 experten. Met zowel groepscoachings als 1-op-1 begeleiding. En dat is waar dit traject het grote verschil maakt. Je wordt volledig ondersteund door experten die jou helpen bij het implementeren van alles wat je hier leert. Je bent geen nummer voor mij. We gaan gericht met jouw onderneming aan de slag! Want er is geen "one size fits all" bij lanceren en verkopen. In dit traject ligt de nadruk op het vinden van je eigen stem en verkopen niet langer te zien als "mensen lastig vallen", maar "mensen verder helpen".Zodat jij je eigen strategie vindt waarmee jij moeiteloos de juiste klanten aantrekt en je expertise in de spotlights zet. Het traject is gebaseerd op mijn:👉 jarenlange ervaring als Social Media Strateeg en Marketing Campagnemanager voor Telenet. Waar ik marketing campagnes uittekende met een duidelijke social media strategie en e-mailmarketing campagne tot radio en tv spots.👉 ervaring in het begeleiden van lanceringen van 74 experten aan de hand van dit stappenplan.👉 kennis die ik heb opgedaan in de opleiding Communicatiewetenschappen met Master in Strategische Communicatie en de postgraduaat Digitale Marketing en Communicatie.👉 kennis die ik heb opgedaan in opleidingen rond Sales Psychologie.👉 ervaring in het lesgeven door het geven van gastlessen in "Social Media Marketing". Wat je hier gaat leren is gebaseerd op jarenlange kennisvergaring, eigen ervaringen én de ervaringen van mijn klanten. Want elke ondernemer is anders en heeft een ander stappenplan nodig. Ik kijk ernaar uit om samen jouw stem te vinden. Zodat verkopen iets plezant wordt en je met zelfvertrouwen moeiteloos blijft doen.
  Ja, ik wil op de wachtlijst!

  Nog meer lieve woorden 🥰

  Ja, dat wil ik ook!