Ben jij klaar voorKick-Ass Sales Calls?

Jouw 5-stappenplan om van jouw sales calls een klantenmagneet te maken. 🙌
Ja, dit heb ik nodig!
Wat als jij ervoor kan zorgen:  💥 dat je sales calls in +80% van de gevallen een dikke vette “JA” op jouw aanbod opleveren 💥 jij je zelfzeker voelt tijdens het gesprek en de leiding durft te nemen omdat je wéét hoe waardevol dit gesprek alleen al is voor je potentiële klant 💥 dat jullie allebei met een goed gevoel de call kunnen afsluiten en je enkel klanten aantrekt waarmee jij een match voelt Zou je dan bereid zijn om uit je ei te breken en het voeren van sales gesprekken compleet onder de knie te krijgen? Wat zeg ik: er jouw ultieme klantenmagneet van te maken? 🤩

Jezelf moeten verkopen is kut.

Toen ik net mijn coaching bedrijf was gestart, deed ik het in mijn broek alleen al van het idee van sales calls te moeten hosten. 😖Want dan moest ik mezelf verkopen. En ging ik dat wel kunnen? Wat als ze mij iets zouden vragen waar ik niet direct een antwoord op weet? Val ik dan door de mand en ben ik dan een oplichter?😳In die eerste maanden trokken mijn sales calls dan ook op niks. Het waren puur gratis adviesgesprekken. Calls van een half uur waar ik zoveel mogelijk tips gaf. En op het einde dan vaak zelfs niet de ballen had om mijn aanbod te pitchen. 🥴Ik voelde mij zo zielig. 🙄 Zo belachelijk. Sales calls waren duidelijk niets voor mij. Ik had er geen talent voor.Tot ik besefte dat ik niet anders kon dan dat spel onder de knie te krijgen. Want hoe ging ik anders mijn 1-op-1 trajecten verkopen die een investering van mijn klanten vragen? 🤷‍♀️ Bitter weinig mensen geven zomaar +2,5k uit zonder iemand eerst face to face te spreken. 😅Dus ik zei tegen mezelf: “Vissers, het is gedaan met de pussy uit te hangen. Gij kunt dees onder de knie krijgen". En zo geschiedde.Nee, nee. Het vroeg wel meer dan dat. Ik besloot mij te verdiepen in de Sales Psychologie. 🤓Om verschillende trainingen te volgen, sales calls bij andere te boeken om zo een methode te vinden die bij mij past.Een methode waarin zowel JIJ als JE KLANT de call als een top ervaring zien. 🤩 Als iets leerrijks, zonder gratis advies te geven.Een methode waarin het niet voelt alsof jij een half uur over jezelf aan het stoefen bent, maar net in connectie gaat met je potentiële klant. 👯‍♀️ Samen dieper graaft naar de wortels van het probleem en wat de next steps zijn.
En wat ben ik trots op de resultaten. 🥰 Mijn sales calls hebben een conversieratio van 86%. En vooral: ik ben in mijn element tijdens de call. Het voelt goed. Het is plezant en het geeft zoveel voldoening om op die manier te kunnen connecteren met mijn ideale klanten.

Herken jij dit?

😖 Je sales calls veranderen vaak in gratis adviesgesprekken waarbij je op het einde je aanbod niet durft te pitchen. 😖 Wanneer er een sales call op jouw planning staat, krijg je automatisch een kleine stressaanval en ga jij twijfelen aan jezelf, je prijs en je aanbod. 😖 Je vindt het moeilijk om je duurste aanbod te verkopen. 😖 Via social media of e-mail krijg je enthousiaste reacties op je aanbod, maar het lukt je niet om dat enthousiasme aan te wakkeren in je sales calls. 😖 Zelfs als je sales calls heel goed gaan en je de klik écht voelt, wordt het toch een “nee” omdat jij niet weet hoe je dat gesprek in godsnaam moet opvolgen. 😖 Je vindt het moeilijk om jouw meerwaarde duidelijk te maken tijdens het gesprek. Om jezelf echt als expert naar voor te schuiven.

Wat er kan gebeuren als jij je sales gesprekken onder de knie krijgt

🚀 +80% zegt voluit “JA” op jou en je aanbod na het gesprek. 🚀 Je sales calls zijn voor jou een plek om te connecteren. Om duidelijkheid te scheppen bij je ideale klant. 🚀 Je laat je verkoop niet langer volledig van je salespagina en digitale communicatie afhangen, maar overtuigt met jouw expertise tijdens je calls. 🚀 Je voelt je zelfzeker in wat je doet en ziet sales calls als een manier om enkel de juiste klanten aan te trekken. Klanten die klaar zijn voor actie en samen met jou aan de slag willen gaan. 🚀 Je deelt je prijs zonder twijfel en vol zelfvertrouwen. 🚀 Jouw toegevoegde waarde is overduidelijk voor je gesprekspartner. Je laat hen tijdens de call bevestigen dat jij exact hebt wat ze nodig hebben.
Ja, laat maar komen!

Waarom is het zo belangrijk dat jij aan de slag gaat met je sales skills?

In deze training geef ik jou een liefdevolle push om zélf de controle te nemen over je omzet via sales calls. 🙌

Welkom bij Kick-Ass Sales Calls! 🤩Jouw 5-stappenplan voor sales calls die connecteren én converteren.

Met deze methode heb ik als coach ervoor kunnen zorgen dat mijn calls veranderden van gratis adviesgesprekken naar échte sales calls met een conversieratio van 86%. 🤩 En dat terwijl ik volledig mezelf kan zijn en de klant altijd met een goed gevoel de call afsluit. 🥰Zo heb ik dankzij sales calls op een week tijd 33,5k omzet gedraaid

Inhoud training

En dat heb je in no time terugverdiend 😎

Ja, dat wil ik ook!

Wat zit er in de Kick-Ass Sales Calls training?

🎥 5 video modules met 2 uur aan materiaal én praktische opdrachten om alles direct in de praktijk om te zetten.📝 Sales call draaiboek voor een overtuigend, connecterend gesprek.🙋‍♀️ E-mail en DM script om na de call de verkoop te sluiten.🤗 Leer omgaan met belemmerende overtuigingen.Klaar in 1 week, 6 maanden toegang. Einddoelen:Sales calls die voor +80% een "JA" opleveren.Je trekt enkel ideale klanten aan.Je begint én eindigt het gesprek zelfzeker, vol enthousiasme en met een goed gevoel.Prijzen worden vol zelfvertrouwen gedeeld.Jouw toegevoegde waarde is overduidelijk na de call.Je hebt dé manier gevonden om jouw duurste aanbod te verkopen.👉 Jouw investering nu: € 250 (excl. BTW) 👈(Deze korting geldt tot 20/04/2022, 21u)
Ja, ik doe mee!
Deze training is voor experten en coaches die:
💥 Klaar zijn om uit hun comfortzone te stappen en de kunst van het voeren van sales gesprekken onder de knie willen krijgen. 💥 Het heft in eigen handen willen nemen en hun omzet niet langer enkel willen laten afhangen van hun salespagina en digitale communicatie. 💥 Zich niet langer oncomfortabel willen voelen bij het idee van zichzelf te moeten verkopen, maar zelfzeker en enthousiast het gesprek met hun ideale klant willen aangaan. 💥 Enkel ideale klanten willen aantrekken en klaar zijn om dit ook effectief door te trekken in hun business. Klinkt dat als ne match? 🤩
Jep, dat ben ik!
Nadat jij de training hebt aangekocht, krijg je onmiddellijk toegang tot de video modules, scripts en templates. 🥳Je ontvangt alle details in je mailbox. 

Wat zit er in de training?

En je krijgt:

Sales Call Draaiboek

Een draaiboek dat bestaat uit 10 heldere stappen om de leiding te nemen over jouw sales call én een "ja" te krijgen tijdens het gesprek. Het doel van dit gesprek is dat zowel jij als je potentiële klant zich op hun gemak voelen. Dat er een wederzijds vertrouwen ontstaat, jouw meerwaarde overduidelijk wordt en jij je aanbod vol zelfvertrouwen kan pitchen wanneer jij de match voelt.

 E-mail en DM templates

Uiteraard zijn er potentiële klanten die nog wat bedenktijd nodig hebben na je call. Daarom krijg jij van mij e-mail en DM templates zodat jij weet hoe jij ook na de call je potentiële klant (liefdevol) kan overtuigen. Pushy communicatie wordt hier vermeden. De focus ligt op enkel samenwerken met klanten waarvan jij wéét dat jullie samenwerking top resultaten gaat opleveren. We gaan niet onnodig trekken en sleuren.

Kick-Ass Sales Calls Training

Ja, ik doe mee!
Als lanceringscoach heb ik er mijn missie van gemaakt om jou te helpen om jouw expertise in de spotlights te zetten en een succes te maken van jouw lancering.En sales calls zijn een groot onderdeel van dat succes. Zeker als jij je kennis als coach of expert verkoopt. Ik ben dan ook enorm fier dat ik al vergaarde kennis, ervaringen én die van mijn klanten eindelijk in een training heb kunnen gieten. Een training die laagdrempelig is zodat ik méér coaches en experten kan helpen bij het maken van hun impact. In deze training ligt de nadruk op verkopen niet langer te zien als "mensen lastig vallen", maar "mensen verder helpen".Zodat jij helemaal jezelf kan zijn in je sales calls, moeiteloos de juiste klanten aantrekt en je expertise in de spotlights zet. Met een dikke vette "JA" op jouw aanbod als gevolg. Het traject is gebaseerd op mijn:👉 jarenlange ervaring als Social Media Strateeg en Marketing Campagnemanager voor Telenet. Waar ik marketing campagnes uittekende met een duidelijke social media strategie en e-mailmarketing campagne tot radio en tv spots.👉 ervaring in het finetunen van sales calls van klanten aan de hand van dit stappenplan.👉 kennis die ik heb opgedaan in de opleiding Communicatiewetenschappen met Master in Strategische Communicatie en de postgraduaat Digitale Marketing en Communicatie.👉 kennis die ik heb opgedaan in opleidingen rond Sales Psychologie.👉 ervaring in het lesgeven door het geven van gastlessen in "Social Media Marketing". Wat je hier gaat leren is gebaseerd op jarenlange kennisvergaring, eigen ervaringen én de ervaringen van mijn klanten. Want elke ondernemer is anders en heeft een ander stappenplan nodig. Ik kijk ernaar uit om samen jouw stem te vinden. Zodat verkopen iets plezant wordt en je met zelfvertrouwen moeiteloos blijft doen.

Vragen die experten zoals jij stellen voor ze hun sales calls een zotte upgrade geven 💥

Deze training focust zich op het optimaliseren van je sales calls. Als jij voor bepaalde zaken in je aanbod regelmatig sales calls op je planning hebt staan, ga je hier zeker en vast veel uit bijleren.
Eerst en vooral: zalig dat jouw sales calls het al zo goed doen! 🥳 En om een antwoord te geven op jouw vraag: ja! Je gaat 100% zeker iets hebben aan deze training. De focus ligt hier op het optimaliseren van je sales call proces.We zorgen er samen voor dat:✅ Zowel jij als je potentiële klant de call altijd met een goed gevoel afsluiten.✅ Je in 80% van de gevallen een directe "ja" krijgt tijdens je calls.✅ De call hoe dan ook super waardevol is voor je potentiële klant waardoor het vertrouwen in jou aanzienlijk stijgt. Wat jou een (toekomstige) klant oplevert én een ambassadeur die jou zal aanraden bij anderen.✅ Jij extra zelfzeker wordt over je aanbod, je prijzen en jij als coach of expert. Je weet wat je waard bent, wat jij kan bieden aan je klanten en gaat enkel voor ideale klanten waarmee jij de match voelt.
Voor experten en coaches die 1-op-1 trajecten, groepstrajecten, (online) programma's of cursussen verkopen. Met focus op ondernemers die met hun kennis ideale klanten willen helpen bij het bereiken van hun doelen. Deze training is geschikt voor zowel het verkopen van een aanbod met prijzen rond de 500 euro als een high-end aanbod van boven de 1.000 euro tot zelfs 10.000 euro. Conclusie: de prijs van deze training is een no brainer en heb jij onmiddellijk terugverdiend. 😁
Er is een extra module voorzien waarin jij jouw feedback op de training kan delen. Daar kan jij ook je vragen achterlaten waarop jij daarna via mail antwoord krijgt. Deel de resultaten die je dankzij deze training behaalt zeker ook op Instagram (en vergeet mij niet te taggen). Zo kan ik je extra hard aanmoedigen en bijsturen waar nodig.
Absoluut! Meer zelfs: jij kan heel het "trial en error" stuk dat ik heb moeten doorlopen overslaan. 🥳 Wat een gigantische meerwaarde is want om eerlijk te zijn: die trial en error fase gaf een serieuze deuk in mijn zelfvertrouwen. En dat is nooit fijn. Het kan er zelfs voor zorgen dat je de handdoek in de ring gooit. Deze training gaat ervoor zorgen dat jij je sales calls direct professioneel aanpakt én misschien wel het belangrijkste: het gaat je helpen om verkopen niet als iets vies te zien. Om het net te zien als mensen verder helpen en te verbinden met je potentiële klanten. Dat alleen al is onbetaalbaar. Of niet: want ik vraag er nu maar 77 euro (excl. btw) voor. 😜
Ik begrijp dat een gelimiteerde tijd aan toegang je kan afschrikken. Want wat als je dan nog niet alles bekeken hebt?  Ik kan je al vertellen dat mijn ervaring iets anders verteld. In het verleden heb ik gemerkt dat wanneer ik een cursus of traject levenslang aanbied, er een aanzienlijk deel van de deelnemers niet onmiddellijk met het lesmateriaal aan de slag gaat. En van uitstel, komt afstel. Om jou dus te motiveren om écht met de training aan de slag te gaan, heb ik er nu een beperkte limiet aan toegevoegd.  Maar geen zorgen: al het materiaal wordt ter beschikking gesteld. Wat maakt dat als jij de training volledig doorloopt binnen de 6 maanden, je van al het materiaal je eigen kopie hebt en hier levenslang mee aan de slag kan. Zo kan jij dit stappenplan er telkens opnieuw bijnemen bij je sales calls.
Ja! Zodra jij je betaling hebt overgemaakt, krijg jij toegang tot al het lesmateriaal. Alles wordt ter beschikking gesteld. Dus als jij binnen de 6 maanden de volledige training doorloopt, heb je een eigen kopie van alle leerstof dat je nog jarenlang als handleiding kan gebruiken voor jouw sales calls.