Welkom in hetDeepdive programma

Het 6-maanden programma waarin jij de kunst van het lanceren onder de knie krijgt. Zodat jij vol zelfvertrouwen en mét energie al je lanceringen kan plannen en uitvoeren bovenop je huidige werk. Zonder je ongemakkelijk of leeggezogen te voelen.
Ja, dit heb ik nodig!
Belangrijke vraag voor coaches en experten die ondanks hun hard werken en zotte skills nog steeds geen lancering achter de rug hebben waarvan ze oprecht tevreden waren én winst mee hebben gemaakt. Als er een manier zou zijn om winstgevend te lanceren bovenop je huidige werk ZONDER dat je•  den boel stil moet leggen en er hierdoor geen inkomstenbinnenkomen•  massaal content (social media posts, e-mails, podcasts...)moet beginnen creëren•  het gevoel hebt een achterbakse verkoper te zijn Zou je dan ein-de-lijk genoeg zelfvertrouwen hebben om uit je ei te breken en je fantastisch aanbod voluit met de wereld te delen? En eindelijk de impact te maken die jij teweeg kan brengen? 🤩🤩🤩

Herken jij dit?

Je hebt een zalig nieuwe cursus, programma of traject in je hoofd zitten en de eerste reacties zijn lovend…Yes! Je begint vol energie aan het uitwerken van je aanbod. Maar dan zie je al die technische opties, begin jij je af te vragen wat er wel en niet in je aanbod moet zitten…. En dan nog de verkoop. Je concurrent werkt met een wachtlijst, maar naar het schijnt zijn webinars vooral heel effectief? En wat deel ik daar dan in? Ga ik niet teveel van mijn kennis weggeven? Of gaat het allemaal te basic en vanzelfsprekend zijn? HELP!Al die opties verlammen u. Jouw antwoord: gewoon doorgaan met je volgeboekte agenda vol 1-op-1 klanten. Maar je bent dat “uurtje factuurtje” werken zo beu….You’re doing all the things en toch loopt het niet als een trein...De buitenwereld ziet jou dagelijks verschijnen op Instagram en heeft al vaak gedacht, "die is goed bezig". En dat is zo. Het loopt, maar je werkt er kei hard voor ook.Je bent een content machine. Niks is je vreemd. Je hebt een funnel lopen, je geeft webinars, lanceren gaat goed… maar elke keer voelt het als trekken en sleuren. En als jij het even niet voelt en minder werkt, voel je dat direct in je sales. Waarbij jij denkt: kan dat niet vlotter? Het kan toch niet de bedoeling zijn dat jij elke keer overuren moet draaien om nét je verkoopsdoel te bereiken?

Of is ditjouw situatie?

Ja, meer informatie graag!
Je hebt het gevoel dat je goud in handen hebt, maar het lijkt alsof je potentiële klanten het onder “oud ijzer” klasseren…Je kennis delen met je klanten: dat is waar jij warm van wordt! En de zotte resultaten die jouw huidige klanten al bereikt hebben, die spreken voor zich.Zolang jij over jouw expertise mag praten, zit je volledig in uw element. Maar vanaf het moment dat jij jezelf moet verkopen, zakt de moed je in de schoenen. Je wéét dat je aanbod goed is, maar het voelt belachelijk om je als expert te profileren. Want als je klant er niet mee aan de slag gaat, wordt het ook niks. Hoe kan je dan in godsnaam vanalles beloven? Je bent van nature ook geen enthousiast duracell konijn terwijl je wel het gevoel hebt dat je die eigenschap moet hebben om te kunnen verkopen. Je hebt schrik dat al je pogingen nu fake overkomen en mensen al jouw posts, stories en e-mails als spam zien.Gevolg? Elke lancering die jij achter de rug hebt, voelde geforceerd. Het gaf jou keer op keer kei veel stress. Omdat je het gevoel had dat je constant content moest creëren. Dat was dan ook jouw antwoord op trage verkopen: wanhopig nog meer tips geven. In de hoop dat het mensen naar jouw winkelmandje zou sturen. En dat voelde niet goed. Beetje vies zelfs. Op sommige momenten had je er zo hard genoeg van dat je zelfs gestopt bent met communiceren over je aanbod. Want val je niet compleet door de mand als het niet verkoopt? Gaan ze jou dan nog wel een goede expert vinden? Het liefst van al was je op die moment zelf ook effkes van de radar verdwenen.

Je bent niet alleen...

We worden gebombardeerd met succesverhalen van anderen. Zien hoe ze freebies maken, webinars geven, podcasts lanceren, elke dag met hun smoel op stories verschijnen…Het geeft ons het gevoel dat we zouden moeten weten hoe je een lancering aanpakt, maar de strategie die erachter zit, wordt vaak vergeten.We zien lanceren snel als content 💩💩💩 - pardon my french. Maar als jij geen idee hebt hoe jij je boodschap kan afstemmen op wat je klant nodig heeft, gaat harder werken en meer content creëren je nergens brengen.Reden nummer 2 dat je lanceringen geen goede resultaten geven: je bent te bescheiden. De ziekte van elke Belg. Stoefen over onszelf? Kunnen we niet.Maar het hoeft ook niet.Je expertise laten spreken is een essentiële skill als jij het vertrouwen van je klanten wil krijgen. Dat is wat hen laat denken “U heb ik nodig”.Jij gaat hier leren hoe je jouw expertise kan laten spreken. Hoe jij het werk dat je voor je klanten doet kan documenteren op je social media en in je e-mails. Stoefen 2.0. zullen we zeggen. Zonder je vies of achterbaks te voelen.
Als je kijkt naar hoe hard jij werkt en je voor de volle 100% inzet voor je klanten, wordt het dan niet eens tijd dat het ook de resultaten op gaat leveren die jij verdient? 🤗
Jij verdient het om zo'n autoriteit te zijn..dat je een volle wachtlijst hebt voor je lancering.
Jij verdient het om vol energie en bakken goesting met klanten aan de slag te gaan...zonder dat het extra werk van een lancering je leeggezogen heeft.
Jij verdient het om niet langer aan jezelf of je aanbod te twijfelen...maar er voor de volle 100% te staan, wetend wat jij voor klanten kan betekenen.

Het goede nieuws is: die succesvolle lancering is binnen handbereik 💃

🚀 Stop met verkopen te zien als ‘mensen lastigvallen’ en start met het te zien als ‘mensen helpen’. 🚀 Laat angst niet langer de overhand nemen tijdens je lancering, krijg controle over je mindset en ga vol vertrouwen door. 🚀 Vergeet het idee dat je constant zichtbaar moet zijn. Begin met het plannen en voorbereiden van je lancering zodat jij tijd overhoudt voor je passie. 🚀 Stop met te denken dat je eerst nog een opleiding moet volgen om een waardig aanbod te kunnen maken. Start met het vertrouwen op je expertise en de wetenschap dat jij je klant effectief verder kan helpen.

En ook volledig uit te voeren als jij er alleen voor staat

Toen ik als zelfstandige begon, had ik al 100+ lanceringen van grote marketing campagnes achter de rug. En toch had ik geen flauw benul hoe ik dat op mezelf kon toepassen.Overal rondom mij zag ik ondernemers ongelofelijk veel content creëren. Maar ik was/ben maar alleen. Ik heb geen team rond mij, hoe krijg ik dat dan allemaal in godsnaam klaargespeeld?Niet. 😅 Ik had kei veel stress en was compleet leeggezogen aan het einde van mijn eerste lancering. En dan moest de samenwerking met mijn nieuwe klanten uiteraard nog beginnen. Niet echt de energie waarmee je van start wil gaan. 🥴Ik miste een duidelijk kader en stappenplan. Ik wilde orde in de chaos. Nerd die ik ben, begon ik zelf aan het uitwerken van mijn stappenplan. Met succes.
Mijn eerste lancering in bijberoep zorgde voor 1,6k omzet. Mijn derde lancering - met duidelijk stappenplan - voor +10k omzet waar ik enorm trots op was. Ondertussen behaal ik mijn jaaromzet met 2 lanceringen per jaar én doe ik niets anders dan het begeleiden van experten bij hun lanceringen.

Mijn stappenplan? Het Deepdive programma 🤩

Een coachingstraject van 6 maanden, om coaches en experten te helpen bij het volledig plannen, voorbereiden en uitvoeren van hun succesvolle lancering. Stap voor stap, zonder stress, vol energie en mét zelfvertrouwen. En het mooie is: het programma combineert zowel groepscoaching als 1-op-1 coaching. 🤯🥳 
De laatste 12 maanden heb ik tal van experten begeleid in het (her)lanceren van hun cursus, programma of coachingtraject:
• Ondernemers die het beu zijn tijd en energie te verspillen aan content creatie zonder dat het effectief meer sales oplevert. 🙅‍♀️ Die energie geven ze liever aan hun klanten in plaats van ‘s nachts wakker te worden en te denken aan een social media post die je zou moeten schrijven. • Ondernemers die hun lanceringen hebben laten leiden door angst en bij een kleine tegenslag compleet van slag zijn. 😰 Niet weten wat ze moeten delen en het gevoel hebben met losse flodders te schieten. • Ondernemers die bereid zijn alles te proberen: freebies, webinars, advertenties, e-mailmarketing… maar zich afvragen hoe je daar in godsnaam structuur in krijgt en strategisch inzet? 🤷‍♀️ No way dat ze nog een avond wat e-mails gaan liggen schrijven en pdf’s maken zonder ab-so-luut zeker te zijn dat het iets gaat opleveren. 🥴 • En vooral de ondernemers die ondanks teleurstellende resultaten inzien dat ze verkopen echt onder de knie kunnen krijgen. 😎 Dat het niet achterbaks hoeft te zijn en die zot gemotiveerd zijn om hun expertise te leren inzetten en strategische lanceringsplannen uit te leren denken
Voor jou heb ik de meest uitgebreide toolbox vol praktische opdrachten en templates gecreëerd. Om je volgende lancering stap voor stap, zonder stress, vol energie en mét zelfvertrouwen tot een succes te brengen. 🤩En dat onder persoonlijke begeleiding van 4 experten. 🙌

Wat zit er in het programma?

Lancerings-module 1:De basis

Stop met te twijfelen aan jouw expertise en waar jouw meerwaarde exact zit t.o.v. je concurrenten. In deze module zorgen we ervoor dat jij je zelfzeker voelt doordat jij je klant door en door kent, wéét hoe jij je expertise kan laten spreken en hoe jij hen door je aanbod gidst. In deze module behandelen we:👉 Je positionering👉 Je aanbod trap👉 Je ideale klant (I know, weeral, maar we gaan er ook écht mee aan de slag)

Lancerings-module 2:Pre-launch plan

Het succes van je lancering zit grotendeels in je pre-launch plan. De fase voor je de deuren opent. In deze fase zorgen we ervoor dat het overduidelijk wordt dat jij de expert bent die je ideale klant zoekt. We zorgen ervoor dat jij niet langer het gevoel hebt dat jij jezelf constant moet bewijzen, maar dat jij je kennis voor zich kan laten spreken. In deze module:👉 Schrijven we jouw volledige pre-launch plan op basis van 4 blogposts.👉 Krijg je tal van scripts, templates en voorbeeld posts/e-mails om nooit zonder inspiratie te vallen.👉 Leer je hoe je een wachtlijst, webinar, salesfunnel of challenge effectief kan inzetten. 👉 Verhogen we je bereik bij je doelgroep.

Lancerings-module 3:Knal-lancering

Het grootste struikelblok tijdens je lancering is de focus op ‘verkopen’. In deze module leer ik jou hoe je dit kan omschakelen naar ‘mensen helpen’. Zodat jij je energie hoog kan houden, de verkopen moeiteloos binnenkomen én je volledig opgeladen bent om na je lancering met je klanten aan de slag te gaan. In deze module:👉 Schrijven we jouw salespagina én al je posts, stories en e-mails aan de hand van je klant persona en extra schrijfoefeningen. 👉 Krijg je een dijk aan voorbeelden: e-mails, posts en stories zodat je exact weet wat je kan delen wanneer je deuren geopend zijn.👉 Verhoog je het succes van je intake gesprekken aan de hand van een sales script.

Expert module 1:Mindset

Mindset coach Justine Seynhaeve helpt jou om acties van anderen en invloeden van buitenaf een plaats te kunnen geven. Jij bent de belangrijkste schakel in jouw lancering. Justine helpt je om over bepaalde mindset blocks te geraken zodat jij de nodige actie onderneemt en jezelf niet laat verlammen. Waardoor jij voor, tijdens én na je lancering sterk in je schoenen staat, weet wat je waard bent en je best mogelijke versie blijft.

Expert module 2:Technische tools

We hebben vaak het gevoel dat we bijna een IT’er moeten zijn om alles vlot te laten verlopen. Gelukkig is er Silke! Zij is expert in tools en automatisaties. IIn deze module deelt zij alle mogelijke opties op het vlak van e-mailmarketing, online leer platformen, online betalingen en automatisatie. En legt ze haar favoriete tools van A tot Z uit.  Zodat jij je niet langer moet bezighouden met kleine taken die toch grote energievreters zijn, maar alles lekker automatisch doorloopt.

Expert module 3:Adverteren

Als een passief inkomen lanceren op jouw wishlist staat, zijn advertenties onmisbaar. In de “Start to Advertise” cursus van Laurann leer jij hoe je kan starten met adverteren op Instagram en Facebook. Zodat je niet altijd actief aan het werk moet zijn om geld te zien binnenkomen of je bereik te vergroten. Laurann leert jou:
👉 de in’s en out’s van Facebook & Instagram advertenties & hoe je deze gericht toepast op jouw bedrijf
👉 campagnes opzetten die resultaat opleveren
👉 efficiënt werken met Facebook Bedrijfsmanager
👉 bepalen hoeveel budget een advertentie nodig heeft
👉 inschatten wat een advertentie jou gaat opleveren

4 x masterclasses:Gastexperten

Elke maand gaat er 1 gastexpert jou alles bijbrengen over haar expertise. Op het programma:👉 Elke van De Woordfabriek deelt in haar Masterclass hoe jij kan bepalen wat je nu wél en wat je niet in je cursus steekt. Ideaal voor experten die op een berg kennis zitten en niet weten waar te beginnen.👉 Delphine van DeeDee copy is een krak van een copywriter! In haar masterclass leert zij je hoe je overtuigende teksten kan schrijven zonder over te komen als een sleazy verkoper.👉 Evelien van Atelier E is rustbrenger en helpt jou om meer tijd te maken voor wat je echt blij maakt.👉 Lynn van MotionStories helpt experten met het in beeld brengen van hun passie. In haar masterclass leert zij jou hoe je over je cameravrees kan geraken en vol overtuiging jouw passie deelt.

Facebook Groep +7 x live Q&A's

Onderschat nooit de sterkte van een groep. We kunnen zo immens veel van elkaar leren. Daarom is een Facebook Groep standaard onderdeel van dit programma. In de 7 live Q&A's van 1,5 uur kan je al je vragen stellen én ga ik dieper in op onderwerpen die door de groep aangereikt worden.

Inclusief 4 (!)1-op-1 calls

Voor mij zit de grootste transformatie nog steeds in 1-op-1 coaching, maar ik begrijp dat dit niet voor iedereen betaalbaar is. Daarom zitten er in het Deepdive groepsprogramma 4 (!) 1-op-1 calls die jij kan inplannen met Justine (mindset), Silke (technische tools), Laurann (adverteren) en mezelf (Marijke, lanceren). Zodat jij volledig ondersteund jouw lancering kan uitwerken.

Wat klanten zeggen

Na het deepdive traject

• Voel jij je niet langer ongemakkelijk of pushy bij het verkopen van je aanbod. Je weet dat er klanten op jouw aanbod zitten te wachten en dat jij hen verder kan helpen. • Sta jij sterk in je schoenen tijdens je lancering. Trage sales of een tijdelijke energiedip doen je niets. Jij bent voorbereid en hebt een plan waar je op terug kan vallen. Voel jij je in controle tijdens je lancering omdat jij je klant begrijpt, weet wat ze nodig hebben en hoe jij kan helpen bij het maken van een beslissing. • Ben jij compleet opgeladen na je lancering en heb je zin om met je klanten aan de slag te gaan! • Ga je steeds moeitelozer verkopen doordat je weet hoe jij jezelf in de spotlights kan zetten op een manier dat goed voelt. Met een enorm gevoel van voldoening en trots voor wat je doet als gevolg.

Wat is jouw investering voor het Deepdive programma?

In het programma zijn er 3 formules:DIY lanceren, Deepdive Crew en Deepdive VIP

DIY Lanceren

Voor de experten die willen focussen op het uitwerken van hun succesvolle lancering. 👉 6 maanden toegang tot alle lanceermodules, templates én scripts. We starten op 13/09/2021.(geen toegang tot de expert modules van Justine, Silke en Laurann) 👉 Mogelijkheid om al je vragen te stellen in een besloten Facebookgroep met 4 live Q&A's. Jouw investering: € 1257 (excl. btw). Betalen kan ook in 6 of 12 termijnen. Zo start je al vanaf 110 euro per maand.
schrijf je nu in

Deepdive Crew(aanvragen gesloten)

Voor de experten die hun lanceringen grondig willen aanpakken mét individuele 1-op-1 calls. 👉 6 maanden toegang tot alle modules, templates, scripts én bonussen. We starten op 13/09/2021. 👉 Mogelijkheid om al je vragen te stellen in een besloten Facebookgroep. EXTRA: 💥 7 live groepscalls waarin jij al je vragen kan stellen en we dieper ingaan op onderwerpen die worden aangehaald in de Facebookgroep 💥 De mogelijkheid om met élke expert een 1-op-1 call in te boeken. Ideaal wanneer jij tijdens de uitwerking van je lancering botst op een probleem rond mindset, technische tools, adverteren of lanceren in het algemeen. Te boeken binnen de 6 maanden Jouw investering: € 2.500 (excl. btw)Betalen kan ook in 6 of 12 termijnen. Zo start je al vanaf€ 210 per maand. 

Deepdive VIP(volzet)

Het grootste all-in 1-op-1 coachingstraject dat ik ooit gelanceerd heb. 🤩 Ik volg jouw lancering én social media nauwgezet op zodat jij tot jouw ultieme resultaat komt. Je krijg alles wat er in de Deepdive Crew zit én…. 🔥 Strategiesessie van 2 uur waarin we jouw doel voor de komende 6 maanden bepalen 🔥 1 halve dag waarin we samen je content creëren voor je lancering 🔥 Persoonlijke opvolging via video call (6 video calls in totaal) 🔥 5/5 begeleiding via WhatsApp 🔥 Dagelijkse check van je social media aanwezigheid en directe feedback 🔥 Nalezen van al je lanceringscommunicatie Jouw investering: € 6.000 (excl. btw)Betalen kan ook in 3 of 6 termijnen.

Wat klanten zeggen die lanceren al onder de knie hebben 🤩

"Het traject heeft ervoor gezorgd dat ik 50 nieuwe cursisten had, 15k in omzet én ik nog massa's energie over had om op vakantie te vertrekken. 😎"

"En dat had ik voor de cursus nooit gedacht en nooit gehad. Ik ben nu een nieuwe lancering aan het voorbereiden en ben er terug de hele cursus bij aan het nemen. En alle oefeningen opnieuw aan het doorlopen. Alles staat weer quasi al klaar en dat is gewoon echt een zalig gevoel. Dus als je heel grondig je lancering wil voorbereiden én een uitvoerbaar stappenplan wil, gegeven door een super sympathieke madam die al je vragen zo snel mogelijk beantwoordt: dan is het Deepdive traject ideaal." Ellen Vandevyvere - The Time Hub

"Het doel van mijn eerste lancering is uiteindelijk verdubbeld. En nu ik aan mijn volgende cursus bezig ben, gebruik ik de Deepdive gewoon helemaal opnieuw. 🥳"

"Mijn online cursus was mijn babytje. Ik had er kei veel werk in gestoken, maar ik wist niet goed hoe ik aan die lancering moest beginnen. En daarom heb ik de Deepdive cursus gevolgd. Geen moment spijt van gehad. Door al haar stappen en oefeningen één voor één uit te voeren, heb ik mijn lancering top kunnen uitvoeren.Mijn doel is uiteindelijk zelfs verdubbeld, waar ik super blij om ben. En dat was mij niet gelukt zonder de cursus. Dankzij de cursus kwam ik zaken te weten die ik al lang wilde leren vb. hoe ik een funnel moest maken, hoe ik mijn salespagina moest schrijven... De cursus heeft mij zo hard geholpen! Ik vind het echt zo'n aanrader om te volgen. Het is een investering, maar als je het traject volgt, heb je die ook voor het leven." Sara Van Lindt - Hondengedragstherapeute

"Dankzij het programma heb ik mijn eerste advertentie live gezet en daar binnen de week 35 nieuwe e-mailadressen mee verzameld. Ik heb het gevoel dat ik mijn ideale klanten meer aantrek via Instagram én dat mijn lanceringen nu meer resultaten opleveren. 🥳"

"Ik had echt geen idee hoe ik iets kon lanceren, laat staan adverteren. En nu heb ik een handige tool om een lancering voor te bereiden, wat ervoor zorgt dat het mij veel rust geeft. Het Deepdive programma heeft mij inzicht gegeven in hoe ik mijn ideale klant kan bereiken, hoe je mensen kan opwarmen voor iets. Ik keek altijd heel erg op naar mensen iets verkopen, maar nu vind ik het zelfs leuk om te doen! Adverteren en emailmarketing leken me zoveel werk en nutteloos maar nu weet ik exact wat ik moet doen om er een goed resultaat uit te halen. Ook weet je nu exact welke fases je allemaal door moet om je klant om te zetten naar een aankoop! Absolute aanrader!" Sofie Van Kelecom - Diëtiste

Meet de 3 extra experten! 🤩

Nog niet helemaal zeker?

Als je zo ver op deze pagina bent geraakt, wil dat maar één ding zeggen.... je hebt nog geen actie ondernomen en twijfelt of de Deepdive wel iets voor jou is.

Hier zijn 8 redenen waarom jij klaar bent voor het Deepdive programma...

1) Je bent nog vrij nieuw in heel het "lanceren", en in plaats van eindeloos veel podcasts te beluisteren, IGTV's te bekijken, piepen bij concurrenten, en hopen dat heel die "trial and error" fase niet te lang aansleept, zou je liever vanaf de eerste keer lanceren volgens een strategie die bij jou past. 2) Je hebt al een zalig aanbod en je sales zijn niet slecht. Maar je bent het beu om overuren te draaien en constant te moeten verkopen. Je bent klaar voor een lanceerstrategie die jou meer ademruimte geeft en je verkopen moeitelozer laat verlopen. 3) Je bent klaar om uit je comfortzone te komen en nieuwe dingen te proberen. Zolang de strategie erachter duidelijk uitgelegd wordt en jij je ondersteund voelt. 4) Je doet al "all the things" en steekt veel energie in je zichtbaarheid. Je laat jezelf zien (en horen) in je Instagram stories, je bent actief aan het uitreiken naar potentiële klanten, je volgt gratis trainingen waar je kan, je doet het werk dat nodig is. Het enige probleem: je hebt geen eigen strategie om al je vergaarde kennis samen te brengen EN je laat angst en twijfel je nog te vaak tegenhouden. 5) Je wil dat je klanten de juiste keuze maken zodat jullie samenwerking vol enthousiasme en motivatie van start kan gaan. Je bent het beu om je pushy te voelen of gepusht te worden. Je wil je potentiële klanten zich niet schuldig laten voelen, maar er net voor hen zijn. Dat heel het verkoopsproces op een respectvolle manier verloopt waarbij zowel jij als je klant zich gehoord voelen. 6) Je bent je bewust van de lange termijn impact die er op jou te wachten staat eens je lanceren onder de knie krijgt. Deze skills gaan ervoor zorgen dat je steeds moeitelozer gaat verkopen, jezelf in de spotlights durft zetten en wéét wat je moet delen om je klant verder te helpen bij hun keuze. Met een gevoel van voldoening en trots tot gevolg. 7) Je kijkt ernaar uit om je lanceringen helemaal anders aan te gaan pakken. Ook al heb je tegenslagen ervaren of zag je verkopen tot nu toe niet als een skill dat je kon leren. Je hebt een nieuwe goesting om ervoor te gaan, wetende dat je volgende lancering of intake gesprek een pak vlotter zal gaan dankzij een strategie en stappenplan waarmee jij jouw droomklanten binnenhaalt. Zonder je vies te voelen. 8) Je bent er klaar voor om samen met 4 experten aan de slag te gaan. Je weet dat jij zelf de drijvende kracht bent. Je bent klaar om alle kennis en oefeningen die je krijgt om te zetten in de praktijk. Zodat jouw eigen lanceerstrategie er aan het einde van dit programma ligt. Volledig ondersteund en goedgekeurd.
Tijd om je score te berekenen.Minder dan 5? Misschien volgende keer.Vijf of meer? Jij bent klaar om samen aan de slag te gaan. 🤩
Ja, ik wil het DIY traject!
Nadat jij je aanvraag hebt ingediend, bekijk ik of we een match zijn. 🤩 Daarna ontvang je van mijeen link zodat jij je verkennend gesprek kan inplannen. Hierin bespreken we jouw situatie,je doelen en hoe het Deepdive programma hierbij kan helpen. Is het een match?Dan krijg je de mogelijkheid om in het groepstraject of de all-in 1-op-1 coaching te stappen. Plaatsen zijn beperkt dus wacht niet te lang met het indienen van je aanvraag.
Als lanceringscoach heb ik er mijn missie van gemaakt om jou te helpen om jouw expertise in de spotlights te zetten en een succes te maken van jouw lancering.En ik ben enorm fier om het allereerste traject te creëren waarin jij van A tot Z begeleid wordt in jouw lancering door 4 experten. Met zowel groepscoachings als 1-op-1 begeleiding. En dat is waar dit traject het grote verschil maakt. Je wordt volledig ondersteund door experten die jou helpen bij het implementeren van alles wat je hier leert. Je bent geen nummer voor mij. We gaan gericht met jouw onderneming aan de slag! Want er is geen "one size fits all" bij lanceren en verkopen. In dit traject ligt de nadruk op het vinden van je eigen stem en verkopen niet langer te zien als "mensen lastig vallen", maar "mensen verder helpen".Zodat jij je eigen strategie vindt waarmee jij moeiteloos de juiste klanten aantrekt en je expertise in de spotlights zet. Het traject is gebaseerd op mijn:👉 jarenlange ervaring als Social Media Strateeg en Marketing Campagnemanager voor Telenet. Waar ik marketing campagnes uittekende met een duidelijke social media strategie en e-mailmarketing campagne tot radio en tv spots.👉 ervaring in het begeleiden van lanceringen van 74 experten aan de hand van dit stappenplan.👉 kennis die ik heb opgedaan in de opleiding Communicatiewetenschappen met Master in Strategische Communicatie en de postgraduaat Digitale Marketing en Communicatie.👉 kennis die ik heb opgedaan in opleidingen rond Sales Psychologie.👉 ervaring in het lesgeven door het geven van gastlessen in "Social Media Marketing". Wat je hier gaat leren is gebaseerd op jarenlange kennisvergaring, eigen ervaringen én de ervaringen van mijn klanten. Want elke ondernemer is anders en heeft een ander stappenplan nodig. Ik kijk ernaar uit om samen jouw stem te vinden. Zodat verkopen iets plezant wordt en je met zelfvertrouwen moeiteloos blijft doen.

Vragen die experten zoals jij stellen voor ze hun lanceringen een zotte upgrade geven 💥

Je gaat ongetwijfeld veel bijleren uit dit traject, maar niet alles zal op jou van toepassing zijn. Dat is de reden waarom ik dit traject aanraad specifiek voor experten die een cursus, programma of coachingstraject willen (her)lanceren. Desalniettemin zijn er al tal van juweliers, breimerken, webshops met cadeautjes... die het traject gevolgd hebben en super tevreden zijn. Ik raad je aan om een aanvraag in te dienen zodat we samen kunnen bekijken of het een match is.
Ik begrijp je volledig. Als geld momenteel een beetje krap zit, kan het heel moeilijk zijn om je focus te vinden. Zelfs al is het nu misschien net de moment om aan je zaak te werken zodat je meer en vooral de juiste klanten kan aantrekken. Het Deepdive traject is een programma bomvol praktische oefeningen, templates, tools en scripts. Waarmee mijn klanten oa. het dubbele van hun sales hebben behaald en vooral veel meer plezier aan verkopen én de samenwerkingen met hun klanten beleven. En het mooie is dat zij dit stappenplan bij elke lancering terug overlopen, zich zo ondersteund voelen en sterker in hun schoenen staan. Het vraagt een inspanning langs jouw kant. Wat uiteindelijk zal zorgen voor jarenlange succesvolle lanceringen. Om dit financieel draaglijker te maken, is er aan elke optie van het traject een afbetalingsplan toegevoegd.
Als beginner is het inderdaad niet eenvoudig om je bereik direct te vergroten. In dit traject neem ik je stap voor stap mee: ✅ We vertrekken vanuit wat jij écht wil en hoe dit je ideale klant verder helpt.✅ Je aanbod wordt onder de loep genomen: waar zitten er nog kansen?✅ Je leert hoe je via marktonderzoek je aanbod al kan beginnen verkopen.✅ Elke van de Woordfabriek geeft een Masterclass rond hoe jij kan bepalen wat er nu wél en net niet in je cursus of traject moet zitten.✅ Je leert hoe jij je bereik kan vergroten bij je ideale klant en zelfs met een minimum aan volgers je aanbod consistent kan verkopen. Panikeer niet als jij het gevoel hebt vanaf nul te moeten beginnen. Dit stappenplan helpt jou bij het vormgeven van je business en om essentiële marketing en sales technieken onder de knie te krijgen. Zodat jij alles in huis hebt om je lancering tot een succes te brengen en je onderneming veel sneller gaat groeien naar de onderneming waar jij van droomt.
Indien je geen lancering gepland hebt of er ook geen wil plannen in het komende half jaar, raad ik je enkel het “DIY lanceren” traject aan. Op die manier kan jij de komende maanden jezelf alles leren over lanceren zodat jij helemaal klaar bent voor je volgende lancering! Wil je toch de “Deepdive Crew” of de “Deepdive VIP” volgen? Dan raad ik je aan om tot de volgende ronde te wachten. Deze 2 trajecten zijn enorm waardevol omdat je hier ook 1-op-1 coachings krijgt. Je gaat het meeste uit deze coachings halen als je ook effectief een lancering aan het plannen en/of uitvoeren bent. Zo kan elke expert jouw plan van aanpak evalueren en bijsturen zodat jij een knaller kan maken van jouw lancering. Volledig ondersteund door 4 experten.
De cursus is zeker en vast ook te gebruiken voor herlanceringen en om je verkopen in het algemeen een boost te geven. Dit is het stappenplan dat ik ook gebruik voor de herlanceringen van mijn cursussen en coachingstrajecten. Zelfs al zijn je deuren altijd geopend, ga je in deze cursus leren hoe je jouw publiek kan blijven opwarmen en voor extra boosts in je verkopen kan zorgen. Verder bespreek ik ook hoe je kan blijven verkopen via advertenties. Moest je op meer consistente basis je verkopen een boost willen geven.
In de Deepdive Crew krijg jij toegang tot alle modules, masterclasses, groepscalls én heb je recht op 4 x een 1-op-1 call (één met elke expert). De Deepdive VIP heeft dit alles ook, maar krijgt intensieve 1-op-1 begeleiding erbovenop. Waarbij je volledig samen met mij je communicatiestrategie uitstippelt, je lanceerstrategie vormgeeft, een plan opmaakt en uitvoert... Je hebt 5/5 toegang tot mij via WhatsApp. Ik ben je persoonlijk cheerleader en begeleid jou bij elke stap. Je kan van mij feedback verwachten op je social media aanwezigheid, je e-mails, salespagina... We oefenen samen je webinar wanneer nodig, je intake gesprekken.... noem maar op! Samen zorgen we ervoor dat jouw communicatie én verkoopstrategie helemaal op punt staat. 🤩
Allereerst: goed bezig! Heel blij voor jou dat de zaken zo goed gaan én dat je dit zelf ook beseft. Heerlijk! Mijn antwoord: ja, je gaat in dit traject nog veel kunnen bijleren. Ik deel alle technieken en tools die getest en goedgekeurd zijn door mezelf én mijn klanten. ✅ Een dijk aan voorbeeld e-mails, posts en stories om je lancering vlot te laten verlopen.✅ Een stappenplan om de pitch in je webinar te verbeteren én een plan van aanpak om warme potentiële klanten op te volgen.✅ 4 x 1-op-1 calls om je mindset, technische automatisaties, advertenties én je lanceringsplan te laten verbeteren door een expert.✅ Een duidelijk script om al je intake gesprekken vlot te laten verlopen en tijdens het gesprek nog een “ja” te krijgen.✅ Een plan van aanpak om je verkoopproces gestroomlijnd te laten verlopen zodat jij niet moet trekken en sleuren. Dit traject is al eerder gevolgd door ervaren ondernemers die hun omzetdoelen behaalden. Wat zij hier voornamelijk uit hebben gehaald, is dat ze hun eigen strategie hebben ontwikkeld en met meer gemak en zelfvertrouwen verkopen. Zonder de stress die er vroeger telkens bij kwam kijken. Waardoor ze meer energie en goesting overhouden om met hun klanten aan de slag te gaan, enkel de juiste klanten aantrekken én verkopen algemeen veel moeitelozer gaan. We gaan hier nu zelfs nog dieper in dankzij de uitgebreide Mindset module van Justine Seynhaeve. Je bent dus meer dan welkom als ervaren ondernemer.
Alle begrip als je najaar al volledig volgeboekt zit. Ik ben de eerste om te zeggen dat balans enorm belangrijk is.  Het is een intensief programma waar jij enorm veel templates, tools, strategieën, scripts… aangereikt krijgt. En waar 4 experten tot jouw beschikking staan. Het is dus niet zo dat je enkel de video’s gaat bekijken en klaar. Bij elke les horen er oefeningen waar jij echt mee aan de slag gaat. Na het bekijken van een les reken je dus best nog tijd om alles voor je eigen zaak uit te werken. Hoe lang je hiermee bezig bent, hangt heel hard van persoon tot persoon af. Ik raad je wel aan om sowieso 2 uur per week te voorzien om met dit traject aan de slag te gaan. Omdat alles wat je in dit traject leert jou enorm zal doen groeien, maar dit uiteraard ook tijd vraagt. Sommige zaken ga je moeten laten bezinken voor je ermee aan de slag gaat. De kans op slagen hangt dus volledig van jouw inzet af. Het traject is een toolbox waarin jij alles kan vinden om jouw lancering tot een succes te maken, maar het is geen one size fits all. Het is de bedoeling dat jij aan de hand van oefeningen jouw stem vindt. Jouw manier van verkopen waar jij je comfortabel bij voelt. En dat vraagt wel wat werk langs jouw kant. Dat tot prachtige resultaten gaat leiden.  Verder is er elke maand een masterclass en zijn er 7 groepscalls. De data ontvang je na inschrijving, maar er wordt ook steeds een replay aangeboden.
Ik begrijp dat een gelimiteerde tijd aan toegang je kan afschrikken. Want wat als je dan nog niet alles bekeken hebt?  Ik kan je al vertellen dat mijn ervaring iets anders verteld. In het verleden heb ik gemerkt dat wanneer ik een cursus of traject levenslang aanbied, er een aanzienlijk deel van de deelnemers niet onmiddellijk met het lesmateriaal aan de slag gaat. En van uitstel, komt afstel. Om jou dus te motiveren om écht met het traject aan de slag te gaan, heb ik er nu een beperkte limiet aan toegevoegd.  Maar geen zorgen: al het materiaal wordt ter beschikking gesteld. Wat maakt dat als jij het traject volledig doorloopt binnen de 6 maanden, je van al het materiaal je eigen kopie hebt en hier levenslang mee aan de slag kan. Zo kan jij dit stappenplan er telkens opnieuw bijnemen bij je volgende lanceringen.
We gaan van start op 13/09/2021. Vanaf dan krijg jij 6 maanden lang toegang tot al het lesmateriaal. Alles wordt ter beschikking gesteld. Dus als jij binnen de 6 maanden het volledige traject doorloopt, heb je een eigen kopie van alle leerstof dat je nog jarenlang als handleiding kan gebruiken voor jouw lanceringen.
Voor mij is het heel belangrijk dat we een match zijn én dat ik kan garanderen dat het Deepdive traject exact is wat jij zoekt. Daarom plan ik graag eerst een gesprek zodat we samen kunnen bekijken waar voor jou de grootste groeikansen liggen en hoe het Deepdive traject jou hierbij kan helpen.
Helaas kan ik hier geen duidelijk antwoord op geven. In het voorjaar van 2022 verwachten we ons eerste kindje. 🥰 Daardoor weet ik niet of en wanneer het Deepdive traject in het voorjaar van 2022 gaat terugkomen. Wat ik wél al met zekerheid kan zeggen, is dat er een nieuwe ronde start in september 2022.